24 thoughts on “REGISTER LOGIN KOPERASI TENTERA(KT) 2022 (Cara Daftar & Semak Dividen)”

  1. salam sy ingin mendapatkan no akuan untuk daftaf KT Online.
    Nama sy Hafizuddin bin Razali

    Mohon Bantuan

    Balas
    • saya puteri nor azimah bt megat wahab (no k/p : 750902086126 , no anggota 262930
      saya telah menukar no tel bimbit saya 0125510912 dan saya mencuba menyemak baki pinjaman dan juga dividen saya tetapi tidak berjaya.
      bo;e memberi penrangan sebab saya nak ke koperasi tentera jauh.

      Balas
  2. salam sejahtera saya ingin mendapatkan no akauan untuk mendaftar kt online
    khairul azham bin abdul manap

    Balas
  3. salam sejahtera saya ingin mendapatkan no akauan untuk mendaftar kt online
    Mohd Razikan bin Rashid

    Balas
  4. nama saya mohd asrul tahun lepas saya dh dftar KT Online tp dh kena block boleh saya dptkn acc yg baru..

    Balas
  5. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Tuan/Puan.
    Saya sudah daftar KTonline. Sekarang saya tidak boleh login. Di sebabkan lama tidak di aktifkan. Mhon pihak tertentu aktifkan semula. Sekian terima kasih

    Balas
  6. assalamualikum dan salam sejahtera Tuan/puan. Mohon no akaun KT utk mendaftar KT ONLINE. Saya telah call banyak kali 1300800058 tiada siapa angkat dan sudah menghantar emali ke [email protected] pon tiada maklum balas..mohon kerjasama dari pihak tuan.

    Balas
  7. Salam hormat. Sya cuba utk daftar KT ONLINE tp xdpt, try bt panggilan ke talian 📲 1300800058 ini pun xdpt. Entah apa yg dpt.. 🙄??

    Balas
  8. assaslamuaikum saya hendak berurusan dengan siapa di koprasi ni tel x jawab, pjbt tutup??????saya hendak bertanya berkenaan dengan akaun Kt online saya log masuk tidak boleh mohonn kerjasama tuan dan puan

    Balas
  9. Salam , koperasi tentera keuntungan 3bilion lebih..tp saya kecewa kenapa dividen tahun 2022 ni di bawah hanya 5%..dalam sejarah dividen koperasi teruk smpai tahap ni..ini ke hasil kami mengundi anda tiap2 tahun.ini ke balasan yg kami dapat hnya 5% dividen.. semakin tahun semakin teruk..kalau mcm ni baik xpyah bg dividen dari dlu smpai 10% – 12% akhirnya skrg tahun 2022 kami ditindas mne lg 5 % hak kami..kami amatlah kecewa kalau cmni la pengurusan koperasi tentera jangan terkejut kalau ramai xnk mengundi koperasi tentera dah..elaun harian pun dibayar rm20.00 je ..ni zaman tok kaduk boleh la byar sikit ni .skrg semua brg dah mahal..kalau cmni la pengurusan kop ten terhdap kebajikan anggota alamatnya lingkup la koperasi tentera..ke duit simpanan ahli kami telah digunakn utk melabur kat luar negara..diharap kerjaan mewujudkan siasatan terperinci mengenai Kt ni

    Balas

Leave a Comment