13 thoughts on “SEMAKAN BAKI BANK BSN MYBSN SMS ATM”

  1. Apa pasal la setiap kali aku nak buat reset password tak boleh..aku dh ikut setiap yang nak aku isi..tetap tak boleh..dia tulis..H1000 tak apa kejadah bapak dia lah..semua detail dia nak aku dah isi..macam puaka..dah la sebelum ni duit aku ada missing dalam acc..lebih baik takyah buat online..tak yah ikut2 bank lain kalau tak mampu nak penuhi..

    Balas
  2. Nama saya AZMI BIN LAILI, IC Saya : 790523105709, No. Tel bimbit Saya : 01127017004 & : 01110790532 , No. OKU JKM : ME100114000046, No. KWSP : 14574425 , No. Akaun BSN Saya : 1012629000126930 , Nama & No. Pendaftaran SSM Saya : AZMI BIN LAILI MAJU ENTERPRISE , : 002675049-P, No. TENTERA saya : ATM BAT 96-06-01/-07-01 Contoh : 7845296, No.My Kad Baru : 790523-10-5709, Contoh IC Lama Saya : 791123148956, No. Rujukan Permohonan Lembaga Zakat Selangor : 2017-0037592 / No. KP : 790523105709, LZS Cawangan : SUBANG JAYA, No. 11, WISMA DICOR, JALAN SS 17/A, 47500 SUBANG JAYA, SELANGOR DARUL EHSAN, MALAYSIA., Alamat Rumah : No. 32 LORONG 21A, TAMAN DATO’ HARUN, JALAN 12 , JALAN KELANG LAMA, BATU 7 1/2, Poskod: 46000 PETALING JAYA, Negeri : SELANGOR DARUL EHSAN, Negara : MALAYSIA. & Alamat BANK NEGARA MALAYSIA : PENGARAH, JABATAN LINK & PEJABAT WILAYAH, BANK NEGARA MALAYSIA, JALAN DATO’ ONN, 50480 KUALA LUMPUR, MALAYSIA., Talian Tol : 1300885465 , No. Faksimili : 03-21741515 , & E-Mel : [email protected]

    Balas

Leave a Comment